С газов пистолет е гръмнат 50-годишния мъж в Тракия. Трагедията

...
  
С газов пистолет е гръмнат 50-годишния мъж в Тракия. Трагедията
Коментари Харесай

Трагедията в Тракия - след див скандал и боричкане, разсле...

 

 

С газов револвер е гръмнат 50-годишния мъж в " Тракия ". Трагедията се разигра минути преди 19 часа нощес. 

Тогава е бил подаден сигнал на тел. 112 за зародил случай в апартамент – боксониера. На място са пристигнали полицейски и лекарски екипи, които открили, че простреляният умрял. 

Под надзора на Окръжната прокуратура са почнали незабавни дейности по следствието, от които е било открито, че потърпевшият е бил прострелян с газов револвер, при което е била наранена значима артерия. 

В жилището се е намирала 23-годишна госпожица, която се показала за негова близка другарка. Според първичните данни сред двамата е зародил скандал, при който дамата е простреляла 50-годишния с газовия револвер. Оръжието е открито в жилището и е конфискувано като материално доказателство. 

То е било притежавано от убития. При осъществяване на първичните дейности по следствието на място е участвал дежурен прокурор от Окръжната прокуратура. 

Жената е арестувана за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да реши основанията за покачване на обвиняване по отношение на нея, както и тези за задържането й за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Разследването е в дейна фаза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР